Scoala

Scopul blogului

Scopul acestui blog este de a fi un liant între părinţi şi şcoală, un instrument care să uşureze schimbul de informaţii referitoare la activitatea copiilor la clasă şi care să facă cunoscute strădaniile şi rezultatele noastre.

ORGANIZAŢIA SALVAŢI COPIII

sigur.info-internet mai sigur pentru copii

Rămas bun ”Nu Pot!” bun venit "Voi Reusi!”





        "Rămas bun Nu Pot! bun venit Voi Reuși!” este un proiect derulat la inițiativa Asociației pentru Educație, Formare Profesională și Leadership (Ed4Lead) și s-a născut din povestioara „Înmormântarea lui Nu Pot” extrasă din "Supa de pui pentru suflet" scrisă de Jack Canfield și Mark Victor Hansen.
       Iar noi am considerat potrivit pentru copiii noștri să ne alăturăm acestui proiect. Prin acest proiect urmărim să dezvoltăm gândirea pozitivă în rândul lor și să le creștem încrederea în propriile forțe.
          Am început cu lecturarea povestirii "Înmormântarea lui Nu Pot”, iar apoi am continuat cu organizarea ceremoniei de rămas bun. Fiecare dintre noi a primit o coal
ă pe hârtie pe care am notat tot ceea ce am considerăm noi că nu putem să facem, tot ceea ce reprezenta o barieră în calea activităților noastre. Apoi toate foile au fost împăturite cu grijă și au fost puse într-o cutie urmând sa purcedem la înmormântarea propriu-zisă a lui Nu Pot.
       Un discurs solemn a marcat momentul și a introdus copii în simbolistica evenimentului:“Ne-am strâns astăzi împreună pentru a onora amintirea lui “Nu pot”! Cât timp a fost cu noi pe pământ, acesta ne-a influențat tuturor viețile, unora mai mult decât altora. Din fericire, lui i-au supraviețuit frații și surorile sale: “Pot”, “Vreau” și “Am să fac acest lucru imediat”. Fie ca “Nu pot” să se odinească în pace și fie ca toți cei prezenți să își continue în pace viața în absența lui. Amin"
       Și totul nu putea avea decât un sfârșit și anume, un sfârșit stropit cu suc și condimentat cu napolitane și bomboane.
         Și cam așa s-a desfășurat prima noastră activitate ..... dar mai bine să lăsăm fotografiile să vorbească în locul nostru:



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 


Un comentariu:

Blog profesori spunea...

https://www.facebook.com/Ed4Lead/posts/652838584831446 multumim pentru articol

Trimiteți un comentariu