Scoala

Scopul blogului

Scopul acestui blog este de a fi un liant între părinţi şi şcoală, un instrument care să uşureze schimbul de informaţii referitoare la activitatea copiilor la clasă şi care să facă cunoscute strădaniile şi rezultatele noastre.

ORGANIZAŢIA SALVAŢI COPIII

sigur.info-internet mai sigur pentru copii

FII VOLUNTAR LA FIENI ! ( I )


Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV)  este un eveniment naţional anual ce se adresează tuturor acelora care pot avea un rol în dezvoltarea comunitatii, fiind menit să mobilizeze cât mai multe organizaţii şi voluntarii lor, pentru a sărbători împreună voluntariatul şi pentru a recunoaşte public implicarea şi abnegaţia voluntarilor. 

SNV este coordonat la nivel national de Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat .

SNV are loc întotdeauna în fiecare primavară, în cea de-a treia saptamana a lunii MAI. Anul acesta SNV se va desfăşura în perioada 11 - 17 mai, urmând ca ediţiile viitoare să aibă loc după cum urmează:
- SNV 2016: 09 - 15 mai;
- SNV 2017: 15 - 21 mai.

SNV are un slogan nou în fiecare an, menit să mobilizeze voluntari şi organizaţii deoportivă, în sprijinul promovării voluntariatului. 
În 2015, sloganul SNV este „PRINDE GUSTUL!”, gustul voluntariatului, gustul dăruirii fără condiţii, fără judecăţi, fără aşteptări
Există şi o culoare pentru fiecare ediţie a SNV, iar anul acesta culoarea SNV este roşu bordo. Dacă eşti implicat în SNV, te invităm să porţi această culoare!

Şcoala Gimnazială Diaconu Coresi s-a alăturat şi ea acestui eveniment în încercarea de a aduce în oraşul Fieni gustul bordo.
Evenimentul organizat de noi, ca partener local al SNV, se numeşte "FII VOLUNTAR LA FIENI !".

Responsabilele de proiect sunt: Moraru Camelia, Doamna Nicoleta-Ionela și Istrate Elena, profesoare în cadrul Școlii Gimnaziale Diaconu Coresi Fieni.
Link-ul public al evenimentului nostru este următorul: http://snv.saptamanavoluntariatului.ro/calendar.

Pe baza resurselor Sigur.info vom susţine activităţi educaţionale pe tema siguranţei online pentru copii şi adolescenţi, vom efectua prezentări şi dezbateri pentru părinţi şi cadre didactice, mese rotunde cu autorităţile locale.
Activităţile organizate de noi se vor derula în perioada 13 - 15 mai 2015.

Logo-ul şi afişul evenimentului nostru, expuse în preambulul, respectiv la finalul acestui articol, se vor a fi o modalitate de promovare şi de mobilizare a cât mai multor participanţi.

Vă aşteptăm cu drag! Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu